Glad alla hjärtans dag! Hoppas du tillbringat den med någon du tycker om.

Inspiration
Hon får komma med inspiration till min blogg idag igen. What is reality anyway gör det igen, klär sig snyggt och gör mitt hattbegär ännu större. Den ska köpas i veckan, det lovar jag mig själv.


Inte en fredag som alla andraHar tillbringat min fredagskväll med täcket i soffan tillsammans med B&J's och ELLE som kom med posten idag. Det var inte heller bara en tidning full med inspiration utan två, en trendbibel om allt för SPRING 2010. Måste också nämna deras road trip - inspirernade bildrepotage som gjorde mina drömmar om min framtida road trip ännu större. Nu ska jag fortsätta nysa och jobba med min förskylning under ett avsnitt Sex And The City.
Ha en bra kväll!

PojkarJak&Jil, Ida Pyk
Känns som om allt jag lägger in här handlar om tjejer, jag vet inte om det är något jag kommit på. Men hur som helst så finns det många söt pojkar världen över och vissa av dem klär sig så snyggt och har ni vet sånt där perfekt hår. Låt er inspireras av bilderna. På tala om pojkar, det finns en pojke som sjunger underbart fina låtar. Alexi Murdoch heter han.

Med inspiration från Ida Pyk


Ida Pyk's blogg
Ida Pyk inspirerade mig med sina bilder från ett vårigt Paris. Ni vet så där så att man bara vill åka dit och springa gata upp och gata ner. Hur som helst var våren i sig väldigt inspirerande också. Så därför gick jag i jeans och ljusa färger idag, två av alla saker jag kommer satsa på i år. Resten av dem får ni veta i ett senare inlägg.

jagpluggarhelatidenochfårontihuvudet


Plugg, plugg, plugg, skola, skola, skola.. de ända sakerna som går runt i mitt huvud just nu. Fick stanna hemma och plugga istället för att gå på Cheap Mondays visning idag vilket känns lagom kul. Hur har eran dag varit?

RSS 2.0